PRP MORS Sp. J.
Grafika Filety śledziowe solone  GRYFIŃSKIE

Filety śledziowe solone GRYFIŃSKIE

500g

Filety śledziowe solone z przyprawami z cebulą marynowaną w oleju.

Wartość odżywcza produktu w 100 g
Wartość energetyczna

1414 kJ      
342 kcal

Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone

33,0 g
3,48 g

Węglowodany
w tym cukry

1,4 g
0,3 g

Białko 9,9 g
Sól 7,5 g
Alergeny 
PRP MORS Sp. J.

Nasze doświadczenie w produkcji rybnej sięga ponad 50 lat i jako firma rodzinna realizujemy się z pasją  już w trzecim pokoleniu. Wiodąca ryba to śledź, w którego obróbce się specjalizujemy. Główne nurty w naszej produkcji to ryby marynowane, solone oraz  opiekane. Nasze receptury  na zalewy octowe i olejowe nadające niepowtarzalny smak rybie — doceniane są nie tylko w Polsce, ale także za granicą, w krajach Unii Europejskiej i poza nią.

Z tradycją w nowoczesność

Posiadamy najnowszej generacji linie do pakowania w systemie MAP, SKINPACK, VACUUM FILLING, a także do pasteryzacji i sterylizacji wyrobów. Produkcja Zakładu to marynaty śledziowe w kilkudziesięciu asortymentach w pojemnikach polipropylenowych oraz w szkle. Ryby świeże i mrożone pozyskujemy z łowisk polskich, duńskich, szwedzkich, norweskich i irlandzkich, a od 2013 r. również od usteckich rybaków.

Pochodzenie naszych produktów

Stosujemy najwyższe normy dotyczące kontroli jakości oraz procedury pozwalające zapewnić najwyższy poziom bezpieczeństwa wszystkich naszych produktów.

Inne produkty z ryb solonych:

Filety śledziowe solone KOMANDORSKIE

Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone z cebulą marynowaną w oleju.

Przejdź do góry strony