Kuchnia Kaszubska
400g
Filety śledziowe marynowane bez skóry z pastą pomidorową.
Wartość odżywcza produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1683 kJ |
Tłuszcz | 36,2 g |
Węglowodany | 4,0 g |
Białko | 16,2 g |
Sól | 1,9 g |
Nasze doświadczenie w produkcji rybnej sięga ponad 50 lat i jako firma rodzinna realizujemy się z pasją już w trzecim pokoleniu. Wiodąca ryba to śledź, w którego obróbce się specjalizujemy. Główne nurty w naszej produkcji to ryby marynowane, solone oraz opiekane. Nasze receptury na zalewy octowe i olejowe nadające niepowtarzalny smak rybie — doceniane są nie tylko w Polsce, ale także za granicą, w krajach Unii Europejskiej i poza nią.
Z tradycją w nowoczesność
Posiadamy najnowszej generacji linie do pakowania w systemie MAP, SKINPACK, VACUUM FILLING, a także do pasteryzacji i sterylizacji wyrobów. Produkcja Zakładu to marynaty śledziowe w kilkudziesięciu asortymentach w pojemnikach polipropylenowych oraz w szkle. Ryby świeże i mrożone pozyskujemy z łowisk polskich, duńskich, szwedzkich, norweskich i irlandzkich, a od 2013 r. również od usteckich rybaków.
Pochodzenie naszych produktów
Stosujemy najwyższe normy dotyczące kontroli jakości oraz procedury pozwalające zapewnić najwyższy poziom bezpieczeństwa wszystkich naszych produktów.