Filety śledziowe
w sosie bałkańskim 3kg
Krojone filety śledziowe marynowane bez skóry w sosie bałkańskim (papryka, pieczarki, cebula, marchew, koncentrat pomidorowy, mieszanka przypraw). Wyczuwalny smak papryki i pieczarek.
Wartość odżywcza produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 551 kJ |
Tłuszcz | 5,3 g |
Węglowodany | 13,6 g |
Białko | 7,3 g |
Sól | 2,8 g |
Nasze doświadczenie w produkcji rybnej sięga ponad 50 lat i jako firma rodzinna realizujemy się z pasją już w trzecim pokoleniu. Wiodąca ryba to śledź, w którego obróbce się specjalizujemy. Główne nurty w naszej produkcji to ryby marynowane, solone oraz opiekane. Nasze receptury na zalewy octowe i olejowe nadające niepowtarzalny smak rybie — doceniane są nie tylko w Polsce, ale także za granicą, w krajach Unii Europejskiej i poza nią.
Z tradycją w nowoczesność
Posiadamy najnowszej generacji linie do pakowania w systemie MAP, SKINPACK, VACUUM FILLING, a także do pasteryzacji i sterylizacji wyrobów. Produkcja Zakładu to marynaty śledziowe w kilkudziesięciu asortymentach w pojemnikach polipropylenowych oraz w szkle. Ryby świeże i mrożone pozyskujemy z łowisk polskich, duńskich, szwedzkich, norweskich i irlandzkich, a od 2013 r. również od usteckich rybaków.
Pochodzenie naszych produktów
Stosujemy najwyższe normy dotyczące kontroli jakości oraz procedury pozwalające zapewnić najwyższy poziom bezpieczeństwa wszystkich naszych produktów.